Ενημέρωση για Δραστηριότητες της Ένωσης

 Την εβδομάδα 8-15 Μαϊου 2022 η Ένωση εκπροσωπήθηκε και συμμετείχε :

Την Κυριακή 15 Μαϊου σε ενημερωτική συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Χαλκηδόνας και την Γ ΕΛΜΕ αναφορικά με τις εξετάσεις PISA στο Γυμνάσιο της Χαλκηδόνας. Η Ένωση έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση ΕΔΩ

Την Τετάρτη 11 Μαΐου σε κινητοποίηση στο υπουργείο Παιδείας που κάλεσε η ΟΛΜΕ και η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Ελλάδας. Η Ένωση στηρίζει τα αιτήματα της ΑΣΓΜΕ και της ΟΛΜΕ για μείωση της εξεταστέας ύλης σε όλες τις τάξεις, τη μη εφαρμογή της Τράπεζας Θεμάτων και της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, την κάλυψη όλων των κενών με διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών.

Την Κυριακή 8 Μαΐου σε ενημερωτική συνάντηση της επιτροπής των κατοίκων στο  Κάτω Κουκλάκι με φορείς της περιοχής. Παραβρέθηκαν σύλλογοι γονέων, γυναικών, το σωματείο συνταξιούχων ΝΦ-ΝΧ, μέλη αθλητικών σωματείων και δεκάδες περίοικοι. Οι κάτοικοι ζητούν να μην αλλάξει χρήση ο ελάχιστος χώρος πρασίνου που υπάρχει στο παρκάκι Κατσώνη & Παπαντωνίου. Η Ένωση αντιτίθεται από θέση αρχής στην εκχώρηση και ακύρωση ελεύθερων και κοινόχρηστων χώρων, διεκδικεί την διεύρυνση τους και την αναβάθμιση του πρασίνου.