Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση


ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Γραφεία: Σαρανταπόρου & Πλατεία Κερκύρας 12, 4ο συγκρότημα εργατικών πολυκατοικιών της περιοχής Βλάχου, 14342 Νέα Φιλαδέλφεια



Αρ. Πρωτ.: 2015/80                                                      Νέα Φιλαδέλφεια, 17/02/2015

 

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας προσκαλεί τους αντιπροσώπους  των  Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στην τακτική Εκλογοαπολογιστική της Γενική Συνέλευση που θα γίνει

την Κυριακή 1η  Μαρτίου 2015 και ώρα 11:00π.μ.

στα γραφεία μας, Κερκύρας 12


στη Νέα Φιλαδέλφεια, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Οικονομικός απολογισμός
  3. Έγκριση απολογισμών και απαλλαγή ευθυνών απερχόμενου Δ.Σ.
  4. Τοποθετήσεις μελών
  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  6. Διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξή νέου Δ.Σ.

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, χωρίς άλλη ειδοποίηση.

            Υποψηφιότητες για το Δ.Σ. της Ένωσης, την Εξελεγκτική Επιτροπή, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και την Ομοσπονδία Γονέων  μπορούν να κατατίθενται από τους νόμιμους αντιπροσώπους των Συλλόγων μέχρι και την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στο e-mail μας e.s.g.k.nfiladelfias@gmail.com.  Για περαιτέρω διευκρινίσεις επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ένωσης κο Τ. Κωνσταντινίδη (τηλ. 6977309540) ή τη Γραμματέα κα Έ. Γούλα (6975853174).


Παρακαλούνται όσοι Σύλλογοι δεν έχουν αποστείλει τα έγγραφα νομιμοποίησης[1], να τα παραδώσουν, για διευκόλυνσή τους, στο  μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Γ. Ανεμογιάννη (alphatriad, Δεκελείας 118, δίπλα στο ταχυδρομείο, ώρες λειτουργίας καταστημάτων) μέχρι και την Πέμπτη Φεβρουαρίου 2015 (τηλ. 6944250481)



 

 

 



[1] Έγγραφα νομιμοποίησης: α) Πρακτικό αρχαιρεσιών στο οποίο θα φαίνονται οι εκλεγμένοι και αναπληρωματικοί τους σε κάθε όργανο β) Κατάσταση ψηφισάντων γ) Το πρακτικό συγκρότησης του Δ.Σ. σε σώμα δ) Βεβαίωση της Διεύθυνσης του Σχολείου με το μαθητικό δυναμικό του σχολείου και τον αριθμό των μαθητών που αντιπροσωπεύουν τους ψηφίσαντες γονείς.  Για να υπάρχει νομιμοποίηση πρέπει ο αριθμός των ψηφισάντων γονέων να είναι τουλάχιστον το 1/3 του μαθητικού δυναμικού του σχολείου.