Πρόσκληση σε γονείς μαθητών Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων στη παρουσίαση του προγράμματος «ανίχνευσης και αντιμετώπισης των δυσκολιών στη μάθηση και στην προφορική επικοινωνία»

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας προσκαλεί τους γονείς και κηδεμόνες μαθητών:  Παιδικών Σταθμών, Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Γυμνασίων, στην ενημερωτική και διαδραστική παρουσίαση του προγράμματος ανίχνευσης και αντιμετώπισης των δυσκολιών στη μάθηση και στην προφορική επικοινωνία, που θα γίνει στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45) την Τετάρτη 6 Φεβρ. 2013 και ώρα 18:00. 

Το πρόγραμμα γίνεται σε συνεργασία της Ένωσης Γονέων και της διεπιστημονικής ομάδας «ΕΥΛΟΓΟΝ» του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού».
Η Ομιλήτρια  κ.  Ειρήνη Κιάμου M.A. CCC-SLP, Παθολόγος Λόγου & Ομιλίας, Επιστημονική Υπεύθυνη της διεπιστημονικής ομάδας «ΕΥΛΟΓΟΝ», Α. Συνεργάτης του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού», τ. Καθηγήτρια του Τμήματος Λογοθεραπείας Ιωαννίνων θα παρουσιάσει το πρόγραμμα στους ενδιαφερόμενους γονείς  οι οποίοι θα πληροφορηθούν για:
          Την φύση των διαταραχών του προφορικού & γραπτού λόγου
          Τα δικαιώματα των παιδιών με δυσκολίες στην προφορική έκφραση
          Τη δωρεάν θεραπευτική τους αποκατάσταση
          Το νομικό πλαίσιο που υπάγονται οι Μαθησιακές δυσκολίες
          Τα δικαιώματα των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες
          Τον τρόπο αντιμετώπισης των μαθησιακών δυσκολιών
          Την δωρεάν θεραπευτική τους αγωγή

Για το Δ.Σ. της Ένωσης o Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας