ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-13

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη και για αυτή τη σχολική χρονιά των απογευματινών δωρεάν μαθημάτων για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου μας. Τα μαθήματα για τους μαθητές Λυκείου αρχίζουν στις 3 Δεκεμβρίου  2012 και θα γίνονται στους χώρους του 1ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας. Τα μαθήματα του Γυμνασίου θα αρχίσουν τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί.
Η Ένωση Γονέων ευχαριστεί θερμά τους καθηγητές εθελοντές που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο πρόγραμμα, την Γ ΕΛΜΕ Αθήνας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της κ. Μπάμπη Κόλκα, τη Λαϊκή Συνέλευση Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας  που μας συνδράμουν με την υποστήριξή τους και με τη προσφορά εθελοντών καθηγητών, τους Διευθυντές των σχολείων της περιοχής μας για την συνδρομή τους στη διάχυση του προγράμματος και τη συλλογή των αιτήσεων των ενδιαφερομένων μαθητών , τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τη σχολική επιτροπή, τα σχολικά συμβούλια και τη Δ.Ε.Π.  , το Πνευματικό κέντρο και όσους φορείς συνέδραμαν στο έργο της.
Να τονίσουμε ότι το πρόγραμμα δεν έχει σαν σκοπό να αντικαταστήσει το κράτος στις υπηρεσίες ενισχυτικής διδασκαλίας που θα έπρεπε να παρέχει στους μαθητές που το έχουν ανάγκη, αλλά να συνδράμει τους μαθητές και τους γονείς του Δήμου μας όσο διαρκεί η πρωτοφανής κρίση που πλήττει όλους μας.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης
Ο Πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ

 
Α ΛΥΚΕΙΟΥ
Β ΛΥΚΕΙΟΥ
Γ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΕΚΘΕΣΗ
Πέμπτη 5:30 – 7:00
(Κα Σπανούδη)
Δευτέρα 5-6
(Κα Αλεβίζου)
 
ΑΡΧΑΙΑ
Δευτέρα 6-7
(Κα Αλεβίζου)
 
 
ΦΥΣΙΚΗ
Τετάρτη 5-6
(κ. Παπαθεοφάνους)
Τετάρτη 6-7
(κ. Παπαθεοφάνους)
 
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα 3:30 -5:00
(κ. Ορτατζόγλου)
Τρίτη 7-9
( κ. Κόλλας)
 
ΛΑΤΙΝΙΚΑ
 
Δευτέρα 5-6
(κ. Μάμαλη)
 
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
 
Παρασκευή 3-4
(κ. Σπανούδη)
Παρασκευή 4-5
(κ Σπανούδη)
ΧΗΜΕΙΑ
Πέμπτη 5:00 – 6:00
(κ. Σουπιός )
Πέμπτη 6:00 – 7:00
(κ. Σουπιός )