Ανακοίνωση προς τα Δ.Σ. Των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Φιλαδέλφειας & Ν. Χαλκηδόνας


Στις 19/9/2011 έγινε ενημερωτική συνάντηση των Συλλόγων Γονέων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας  με την Ένωση Γονέων.
Στη συνάντηση αυτή:

1.      Παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα της συνάντησης που έγινε το Μάιο, όπου καταγράφηκαν τα προβλήματα των σχολικών μονάδων. Η Ένωση ομαδοποίησε τα προβλήματα κατά αρμόδιο και απέστειλε τις επιστολές έχει ανακοινώσει στο Blog της. Τις ίδιες επιστολές έχουμε κοινοποιήσει και στους Διευθυντές των σχολείων και τους ζητήσαμε να τις κοινοποιήσουν σε όλους τους Συλλόγους. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν σας τις κοινοποίησαν γιατί είναι σημαντικό αν σας παραδίδεται η αλληλογραφία από τη Διεύθυνση του Σχολείου.

2.      Ενημερώθηκαν για  το ψήφισμα της Ένωσης (έλλειψη βιβλίων, εκπαιδευτικών  κλ,π)

3.      Για τις αλλαγές στο  καταστατικό της Ένωσης αποτανθήκαμε στη δικηγόρο κ. Ιωάννου η οποία εκτιμάει το έξοδο (Δημοσιεύσεις σε πρωτοδικεία , δικαστικά έξοδα κλπ) σε 1500 ευρώ. Επειδή η Ένωση δεν έχει τόσα χρήματα ζητήσαμε τη συνδρομή 60 ευρώ από κάθε σύλλογο. Για αυτό το θέμα πρέπει να εγκρίνεται τη δαπάνη των 60 ευρώ και να επικοινωνήσετε με την Ταμία κ Χωρινού – Ελένη Αιμιλία στο τηλ 6948248115 και μέιλ aimyeleny@yahoo.com για να σας κόψει απόδειξη. Σας παρακαλώ να κάνετε τη διαδικασία της πληρωμής εντός του Οκτωβρίου γιατί η διαδικασίες είναι χρονοβόρες

4.      Θα επακολουθήσει νέα ενημέρωση για ένα πρόγραμμα εθελοντισμού στο οποίο έχουμε κάνει αίτηση στη ΔΕΠ και περιμένουμε την έγκρισή της»