ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Νέα Φιλαδέλφεια, 15-4-2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ν. ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ-Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 4ΟΥ, 5ΟΥ, 6ΟΥ ΚΑΙ 7ΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ 3ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

 

Η  Ένωση Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας  Χαλκηδόνας, οι Σύλλογοι Γονέων του 3ου Λυκείου και 3ου Γυμνασίου καθώς και οι Σύλλογοι Γονέων των 4ου, 5ου,6ου και 7ου Δημοτικών Σχολείων Νέας Φιλαδέλφειας  εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την ομόφωνη ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου του ψηφίσματός μας που επιδόθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη συνεδρίασή του της 14ης Απριλίου 2014 με θέμα την διασφάλιση και επίσπευση της ανέγερσης των νέων κτιρίων του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου.

Καθώς ωστόσο ζητούμενο είναι η εφαρμογή στην πράξη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν αρκούμαστε μόνο στη δέσμευσή του, αλλά αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες της παρούσας Δημοτικής Αρχής, ώστε να προχωρήσει έγκαιρα  η διαδικασία με τον ΟΣΚ και η απελευθέρωση των απαιτούμενων κονδυλίων για την ανέγερση των σχολικών κτιρίων.  Δεν επιτρέπεται να  χαθεί πια άλλος πολύτιμος χρόνος, που θα παραπέμψει το εγκεκριμένο έργο στις ελληνικές καλένδες, όταν πια θα έχει λήξει και η υπάρχουσα άδεια οικοδόμησης.  Με το πέρας των εορτών του Πάσχα, αναμένουμε νεώτερα για την εξέλιξη της διαδικασίας και επιφυλασσόμαστε για τις περαιτέρω ενέργειές μας σε κάθε επίπεδο  με σκοπό την ευαισθητοποίηση των αρμοδίων και την άμεση δρομολόγηση των έργων.