Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Απαντώντας σε ερωτήματα Συλλόγων της περιοχής μας, σχετικά με τις φήμες που κυκλοφόρησαν περί κατάργησης της Παρέλασης της 25ης Μαρτίου, ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012, σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη, Επικρατείας,  Άμυνας και φυσικά Παιδείας, κατόπιν  εκτεταμένης συζήτησης, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η Παρέλαση κανονικά.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην πολύωρη σύσκεψη αποφασίστηκε πως λόγω της παρουσίας των μελών της Κυβέρνησης, στις κατά τόπους κεντρικές παρελάσεις θα υπάρχει πρωτοφανής επιχειρησιακή ετοιμότητα της  ΕΛΑΣ. Φυσικά και λόγω των αναμενόμενων αποδοκιμασιών, αν κάποιοι μπορούσαν να το αποφύγουν, θα το έκαναν με μεγάλη τους χαρά.
Εμείς από την πλευρά μας, θα θέλαμε να σας θυμήσουμε πως εδώ και 190 χρόνια, κάθε 25η Μαρτίου, ΤΙΜΑΜΕ αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για την Ελλάδα, αψηφώντας μια σκληρή και ανάλγητη Αυτοκρατορία. Πετυχαίνοντας το αδύνατο, κατατρόποσαν τους τυραννικούς καταπιεστές τους, μένοντας για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας.
ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙΜΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ !!!
190 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ!!!
Ολους τους άλλους τους αφήνουμε συνειδητά να κλέβουν λίγο από την Δόξα εκείνων των αλησμόνητων ΗΡΩΩΝ!
Για όσο ακόμα τολμούν να το επιδιώκουν!
ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ….

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ